Saga je najbolja jer:

 

 • Postoji više od 25 godina.
 • Fokus je samo na norveškom jeziku
 • Visokokvalikvalifikovani predavači
 • Priprema za Norskprove
 • Priprema.za.Bergenstest
 • Kursevi za Farmaceute
 • Autorizacija preko Altinna
 • Nostrifikacija u Nokutu
 • Druženja sa prijateljima iz Norveške
 • Nastava prilagođena učenicima
 • Individualni i grupni časovi
 • Mogućnost časova putem skajpa
 • Pomoć prilikom autorizacije diploma
 • Časovi norveškog za decu

Saga o Sagi

image10

Prva, najstarija i jedina škola norveškog jezika .

Priča škole norveškog jezika Saga počinje 1989, kada su prvi učenici počeli sa pohađanjem kurseva Norveškog jezika u centru Beograda. Od tada više od dve decenije kasnije, više hiljada ljudi je prošlo kroz Sagine kurseve i naučilo norveški jezik. Na stotine naših učenika živi i radi u Norveškoj, mnogi od njih i dalje u kontaktu sa školom. Prednost Sage je što se toliko dugo bavi isključivo norveškim jezikom i Norveškom, ne rasipajući fokus na druge jezike. Samim tim i kvalitet nastave je na najvišem nivou. Svi Sagini predavači su sa katedre sa Skandinavistiku Filološkog fakulteta, a tu su i gostujući lektori iz Norveške. Kulturne manifestacije i druženja sa prijateljima iz Norveške sastavni su deo škole. Škola norveškog Saga je poznata po tome što svojim učenicima pomaže oko svih informacija koje su im potrebne u vezi sa Norveškom, uključujući i autorizaciju diploma u norveškom Helsedirektoratu (bivši SAK). Saga prati promene u norveškoj državnoj kancelariji za zapošljavanje i priznavanje obrazovanja od samog početka tako da u svakom trenutku možete dobiti najprecizniji odgovor vezan za papirologiju koja se tiče većine zanimanja.

Bitan deo Sagine usluge je i škola norveškog za decu, sa nastavom i udžbenicima prilagođenim najmlađima i učenjem kroz igru. Nastava za odrasle se odvija u grupama, ali omogućeni su i privatni časovi kao i časovi putem skajpa. Dođite i uverite se zašto je Saga najsigurniji put ka znanju norveškog jezika.


Naši predavačiTamara A.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA, MASTER SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2009. GODINE , U SAGI OD 2012. GODINE.  

Ivana Dž.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2009. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE.

Zorana R.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI, U SAGI OD 2009. GODINE.

Nataša P.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA, SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2012. GODINE , U SAGI OD 2012. GODINE.  

Ivana P.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI MASTER  ZAVRŠILA 2012. GODINE , U SAGI OD 2014. GODINE.

Sanja P.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI, ZAVRŠILA 2011. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE.  


Branka A.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA, SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI  ZAVRŠILA 2011. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE.  


  

Jovana P.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI i POLITIČKE NAUKE , KULTOROLOGIJA, MASTER ZAVRŠILA 2013. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE. 

Bojana S.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA, MASTER SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2012. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE.  

  

   

Nevena N.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2012. GODINE , U SAGI OD 2013. GODINE.  

Jovana F.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2014. GODINE , U SAGI OD 2014. GODINE.  


Jelena M.

MASTER FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2013. GODINE , U SAGI OD 2014. GODINE.  

Milka B.

FILOLOŠKI FAKULTET, ODSEK GERMANISTIKA,  SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI ZAVRŠILA 2009. GODINE , U SAGI OD 2009. GODINE.  

  

NATALIJA P.

FILOLOŠKI FAKULTET ODSEK GERMANISTIKA SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI, 2009.  MASTER FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA , UPRAVLJANJE KVALITETOM U SAGI OD 2010.  

IVANA P.

FILOLOŠKI FAKULTET ODSEK GERMANISTIKA SMER SKANDINAVSKI JEZICI I KNJIŽEVNOSTI, 2009. U SAGI OD 2009.  

image11